Temamøte om ungdom og narkotika

Foreldre og føresette til elevar på Surnadal vidaregåande skole vert inviterte til ein temakveld om ungdom og narkotika onsdag 31. januar kl. 19.00 i kantina på skolen. Det er Surnadal og Rindal lensmannskontor som inviterer.

Undervisningsevaluering

I veke 5 startar undervisningsevalueringa på Surnadal vgs. I denne digitale evalueringa svarar elevane som tidlegare år, på korleis dei opplever undervisninga.

Program for studieorienteringsdagen

Her er programmet for studieorienteringsdagen på Surnadal vidaregåande skole torsdag 1. februar.

Skolehelsetenesta

Frå måndag 15. januar 2018 blir helsesøster til stades på skulen måndagar frå kl 10.00 - 13.00.

Privatisteksamen våren 2018

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er webbasert. Det er 9 vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar, praksiskandidatar og lærlingar. Privatistweb er open for oppmelding i perioden 1.1.18 - 1.2.18.

Elevundersøkinga

Skulen gjennomfører elevundersøking for alle elevar i veke 47 og 48. Undersøkinga er obligatorisk i Møre og Romsdal fylkeskommune, og skal gjennomførast på alle tre trinn. Hensikta er at elevane skal få si sin meining om læring og trivsel på skulen.

Powerpointpresentasjon

Her finn du powerpointpresentasjonen som vart bruka under informasjonsmøtet til 10. klassingane 3. oktober 2017.

Film frå toppidretten

Surnadal vgs tilbyr toppidrett som valfritt programfag på studiespesialisering. Her er tilbodet presentert i ein videosnutt. Tusen takk til dei sporty elevane som er med på filmen!

Informasjonsmøte til 10. klassingane med føresette

Tysdag 3. oktober kl 19 er 10. klassingane frå Halsa, Rindal og Surnadal invitert til informasjonsmøte saman med sine føresette.

Ny elevrådsleiar

Ole Stensby er valt som elevrådsleiar for skuleåret 2017/2018. Han er elev på vg3 automatisering. Vi ønskjer han lykke til med vervet!