Ledig stilling som assisterande rektor

Skolen har ei ledig 100% fast stilling som assisterande rektor. Assisterande rektor er ein del av leiargruppa, og vil fungere som rektor når rektor er fråværande.

Ledig undervisningsstilling

Skulen har ei ledig undervisningsstilling på inntil 50% i programfaga og yrkesfagleg fordjuping på helse- og oppvekstfag.

Skoleruta fram til 2020/2021

Her finn du skoleruta for elevane heilt fram til skoleåret 2020/2021.

Temamøte om ungdom og narkotika

Foreldre og føresette til elevar på Surnadal vidaregåande skole vert inviterte til ein temakveld om ungdom og narkotika onsdag 31. januar kl. 19.00 i kantina på skolen. Det er Surnadal og Rindal lensmannskontor som inviterer.

Undervisningsevaluering

I veke 5 startar undervisningsevalueringa på Surnadal vgs. I denne digitale evalueringa svarar elevane som tidlegare år, på korleis dei opplever undervisninga.

Program for studieorienteringsdagen

Her er programmet for studieorienteringsdagen på Surnadal vidaregåande skole torsdag 1. februar.

Skolehelsetenesta

Frå måndag 15. januar 2018 blir helsesøster til stades på skulen måndagar frå kl 10.00 - 13.00.

Privatisteksamen våren 2018

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er webbasert. Det er 9 vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar, praksiskandidatar og lærlingar. Privatistweb er open for oppmelding i perioden 1.1.18 - 1.2.18.

Elevundersøkinga

Skulen gjennomfører elevundersøking for alle elevar i veke 47 og 48. Undersøkinga er obligatorisk i Møre og Romsdal fylkeskommune, og skal gjennomførast på alle tre trinn. Hensikta er at elevane skal få si sin meining om læring og trivsel på skulen.

Powerpointpresentasjon

Her finn du powerpointpresentasjonen som vart bruka under informasjonsmøtet til 10. klassingane 3. oktober 2017.