Surnadal VGS > Om skolen > Til ungdomsskoleelevar

Til ungdomsskoleelevar

Surnadal vidaregåande skole samarbeider med ungdomsskolar om å informere om vidaregåande opplæring.

I samarbeid med Surnadal ungdomsskule brukar Surnadal vidaregåande skole å invitere foreldre/føresette til informasjonskveldar:

Generell orientering om vidaregåande opplæring v/ rådgjevar

Orientering om studiespesialisering v/ avdelingsleiar

Orientering om yrkesfag v/ avdelingsleiar

Surnadal vidaregåande skole ønskjer og å gjennomføre liknande informasjonskveldar i samarbeid med andre ungdomsskolar. Ta gjerne kontakt med oss (sjå kontaktinformasjon i høgremargen).

Hospitering

På førjulsvinteren blir elevane i 10. klasse invitert til skolen på hospitering. Dei får delta i undervisninga i vidaregåeande skole.

Open skole

I januar/februar inviterer vi elevane i 10. klasse til ein dag med open skole. Dei får da vere med på ei informasjonsøkt i to programområde; eitt programområde før matpausen og eitt etter. I tillegg til elevar og lærarar bidreg og representantar frå aktuelle bedrifter.

openskule6

Mons Otnes Mons Otnes