God sommar!

Vi ønskjer alle våre elevar og tilsette ein riktig god sommarferie! Velkommen tilbake måndag 21. august.

Takk!

Torsdag 22. juni hadde Jon Moen og Bente Løseth Sylte sin siste arbeidsdag. Jon har vore lærar på skulen vår i 40 år, og Bente i 41! Vi er utruleg takknemmeleg for jobben dei har lagt ned, og ønskjer dei lykke til som pensjonistar. De vil bli sakna av både elevar og kollegaer.

Klage på standpunktkarakterar

Alt du treng å vite om klage på standpunktkarakter og skjema for utfylling finn du på fylkets heimeside:

Nye telefonnummer

Surnadal vidaregåande skole har fått nytt telefonnummer: 71 28 44 00. Kontaktinformasjon til alle våre tilsette finn du her:

Ønskjer fleire arbeidsoppdrag

Vi ønskjer fleire oppdrag for byggfagelevane våre på vg1. Interesserte kan sende oss ein e-post innan 1. juni.

Ungdata-undersøkinga i Surnadal 2017

På oppdrag frå Surnadal kommune gjennomfører forskingsinstituttet NOVA ved Høgskulen i Oslo og Akershus og Kompetansesenter rus – region midt-Norge (KoRus Midt-Norge) ei kart-legging av viktige sider ved livsstilen og levekåra til ungdom i kommunen.

Skolerute

Her finn du skoleruta for elevane skoleåra 2016/2017 - 2019/2020.

Gratis vaksine

Helsesøster Heidi vil ha påmelding innan 15.2 for dei som ønskjer GRATIS meningokokkvaksine (gjeld avgangselevane).

Program for studieorienteringsdagen

Her er programmet for studieorienteringsdagen på Surnadal vidaregåande skole torsdag 2. februar.

Privatisteksamen

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er webbasert. Det er 9 vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar/praksiskandidatar/lærlingar.
Privatistweb er open for oppmelding i perioden 01.01 - 01.02.2017.