Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Surnadal VGS > Nyheiter

Gratis eksamensfrukost

Surnadal vidaregåande skole tilbyr gratis eksamensfrukost til alle som skal ha skriftleg eksamen. Vi trur at ein god frukost før ein krevande eksamen er viktig for å kunne prestere best muleg.

Les meir

Viktig informasjon i samband med inntak til vidaregåande opplæring skoleåret 2019/2020

Viktig informasjon frå Utdanningsavdelinga v/inntakskontoret: 

Les meir

Nyttig informasjon om eksamen

Her finn du eksamensplan og anna nyttig informasjon om eksamen.

Les meir

Program for studieorienteringsdagen

Her er programmet for studieorienteringsdagen på Surnadal vidaregåande skole torsdag 31. januar. 

Les meir

Privatisteksamen

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er webbasert. Det er 9 vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar/praksiskandidatar/lærlingar. Frist for påmelding er 1. februar. 

Les meir

Skolehelsetenesta

Surnadal vgs er heldig som har både helsesjukepleiar, førebyggingsrådgjevar og ungdomskontakt tilgjengeleg for elevane. Her kan du lese meir om tenesta. 

Les meir

Undervisningsevalueringa

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. 

Les meir

Elevundersøkinga

Skulen gjennomfører elevundersøking for alle elevar i veke 42. Undersøkinga er obligatorisk i Møre og Romsdal fylkeskommune, og skal gjennomførast på alle tre trinn. 

Les meir

Ny elevrådsleiar

Vilde Dønheim Berle er valt som elevrådsleiar for skoleåret 2018/2019. Ho er elev på vg3 studiespesialisering. Vi ønskjer ho lykke til med vervet! Elevrådsstyret ser slik ut:

Les meir

Informasjonsmøte for føresette

Onsdag 5. september kl 19 - 21 inviterer vi føresette til elevar på vg1 og vg2 til informasjonsmøte i kantina på Surnadal vidaregåande skole.

Les meir