Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Surnadal VGS > Nyheiter

Privatistweb våren 2020

Privatistweb er open for oppmelding i perioden 01.01.20 - 01.02.20. Det er 9 vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar.

Les meir

Undervisningsevalueringa

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. 

Les meir

Elevundersøkinga

Skulen gjennomfører elevundersøking for alle elevar i veke 42. Undersøkinga er obligatorisk i Møre og Romsdal fylkeskommune, og skal gjennomførast på alle tre trinn.

Les meir

Ny avdelingsleiar på studiespesialisering

Frå 1.oktober 2019 er Jens Nervik tilsett som avdelingsleiar på studiespesialisering. Fram til jul vil det vere ei overlapping med Harald Iversen som går av med pensjon 1.1.20. 

Les meir

No kan elevane sende elektronisk varsel om mobbing

Vi ønsker at terskelen for å melde frå om mobbing skal være så låg som mogleg, og håpar at lanseringa av eit digitalt varslingssystem vil bidra til akkurat det. Alle elevar kan sende varsel, når som helst på døgnet. 

Les meir

Plan for rusarbeid

Her finn du Møre og Romsdal fylkeskommune si plan for rusarbeid i vidaregåande opplæring. 

Les meir

Ny elevrådsleiar

Elise Brøske er valt som elevrådsleiar for skoleåret 2019/2020. Ho er elev på vg3 påbygning til generell studiekompetanse. Vi ønskjer ho lykke til med vervet! Elevrådsstyret ser slik ut:

Les meir

Informasjonsmøte for føresette

Tysdag 17. september frå kl 18.30 - 20.30 inviterer vi føresette til elevar på vg1 og vg2 til informasjonsmøte i kantina på Surnadal vidaregåande skole. 

Les meir

Ledig vikariat som lærar i samfunnsfag

Surnadal vidaregåande skole har eit ledig vikariat som lærar i samfunnsfag. 

Les meir

AP vinnar av skolevalet på Surnadal vgs

Med heile 45,8 % av stemmane er Arbeiderpartiet vinnaren av skolevalet på Surnadal vidaregåande skole. 

Les meir