Alle skriftlige eksamener på videregående skole er avlyst

I stedet for å bruke tid og ressurser på skriftlig eksamen denne våren, har regjeringen bestemt at skolene skal prioritere undervisning og god vurdering av standpunktkarakter.

Stengt til over påske

Regjeringa har bestemt at norske skular og barnehagar blir stengt til og med 13. april. Det betyr at heimeundervisninga fortsett ut neste veke. Deretter ventar ein velfortent påskeferie!

Informasjon om fråværsføring i Koronasituasjonen

Desse fylkeskommunale føringane gjeld inntil det eventuelt kjem statlege føringar for fråværsføring i Koronasituasjonen.

Legg opp til digital undervisning for elevar

All opplæring ved dei vidaregåande skolane vil frå fredag 13. mars verte gitt som heimeundervisning ved hjelp av digitale verktøy. Den enkelte skole vil følgje opp og legge til rette for at dette kan gjennomførast.

Skolen stenges

Helseministeren opplyste på pressekonferanse torsdag ettermiddag at alle skoler og barnehager stenges i samband med Korona-viruset.

Koronaviruset

Møre og Romsdal fylkeskommune har sett krisestab og følger situasjonen tett. Fylkeskommune tek situasjonen knytt til koronaviruset på alvor, og har frå i dag 11.mars sett i verk ytterlegare tiltak for å hindre smitte og spreiing av viruset. Det vil kunne bli sett inn nye tiltak på kort varsel.

Informasjon til føresette om ungdata-undersøkinga i Surnadal kommune

I 2020 blir Ungdataundersøkinga gjennomført i Surnadal kommune blant elevar i den vidaregåande skulen. For at undersøkinga skal gje eit godt bilete av situasjonen i Surnadal kommune, er det viktig at så mange som mogleg deltek.

Studieorienteringsdag

Torsdag 13. februar er det studieorienteringsdag på Surnadal vgs. Her finn du programmet for dagen.

Utdanningsmessa i Trondheim

Nyttig informasjon til elevane som skal til Trondheim på Utdanningsmessa 2020.